Održana Konferencija o provedbi Projekta resocijalizacije liječenih ovisnika o drogama

„Projekt resocijalizacije liječenih ovisnika o drogama kao ključ uspješnog oporavka od ovisnosti - izazovi i postignuća“

U organizaciji Ureda za suzbijanje zlouporabe droga Vlade RH, 28. i 29. studenog 2018. godine u Hotelu International Zagreb, održana je Konferencija o  provedbi Projekta resocijalizacije liječenih ovisnika o drogama u proteklih 11 godina pod naslovom - „Projekt resocijalizacije liječenih ovisnika o drogama kao ključ uspješnog oporavka od ovisnosti - izazovi i postignuća“. 

Osnovni cilj Konferencije bio je prezentirati ključne rezultate i postignuća navedenog Projekta te raspraviti izazove za daljnju provedbu istog, kao i dati smjernice za unapređenje i prilagodbu postojećih programa i mjera u području resocijalizacije.

Na Konferenciji je sudjelovalo 74 predstavnika ministarstava, institucija, županija te organizacija civilnog društva te je ista između ostalog imala za cilj i uspostaviti partnersku suradnju među nositeljima na nacionalnoj i lokalnoj razini u provedbi Projekta i samim tim pridonijeti učinkovitoj provedbi projektnih aktivnosti i boljoj društvenoj reintegraciji liječenih ovisnika.

Prezentacije su dostupne u rubrici desno.

 

Pisane vijesti