Dani otvorenih vrata udruga

susret_logoDanas, 13. lipnja 2013. s početkom u 14.00 sati Humanitarna organizacija "Zajednica Susret" poziva Vas na druženje i upoznavanje s djelatnicima i volonterima udruge povodom dana otvorenih vrata - (II Cvjetno naselje 17a, Zagreb).

logo_PragmaU petak i subotu (14. i 15. lipnja) održavaju se dani otvorenih vrata udruge Pragma. Kroz niz kraćih predavanja-rasprava-radionica probat će se približiti rad udruge Pragma široj javnosti, osobito kroz poticanje dijaloga sa sudionicima - Teslina 13, 10 000 Zagreb.

logo_pet_plusU subotu 15. lipnja od 10.00-14.00 sati u Dalmatinskoj 11, Zagreb, održat će se dani otvorenih vrata udruge PET PLUS, koja će posjetitelje upoznati sa svojim programima: prevencije ovisnosti u osnovnim i srednjim školama, savjetovalištem i grupom podrške za ovisnike i njihove obitelji, stambenom zajednicom u kojoj se provodi program rehabilitacije i društvene reintegracije za osobe ovisne o drogama, alkoholu i kocki; te savjetovalištem kod poremećaja u prehrani.

Jedni za drugeUdruga "JEDNI ZA DRUGE" u suradnji s Udrugom i Jahalištem "Jockey klub Hrvatske" dana 15. lipnja 2013. godine u Jockey klubu Hrvatske (Karlovačka cesta 80 K, Zagreb), s početkom u 11 sati i trajanjem do 15 sati, održava Dan otvorenih vrata na kojima će svoje aktivnosti prikazati 6 udruga! Tako će ovom prigodom svoje aktivnosti predstaviti udruge: "Jedni za druge", "Jockey klub Hrvatske", "Zajednica Susret", Sirius – Centar za psihološko savjetovanje, edukaciju i istraživanje, udruga "Psihološka škrinjica", Udruga športskih ribolovaca invalida Domovinskog rata Novi Zagreb-Odra te Udruga Hrvatskih branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata. U prigodnom glazbeno - zabavnom dijelu programa sudjelovat će sastav Jolly Rogers. U slučaju kiše, zbivanje se odgađa za 16.06.2013.

Poziv



Pisane vijesti