Obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti

Slika /slike/LEAVE-A-LIGHT-ON-9528.jpg
U mjesecu borbe protiv ovisnosti Plesni studio TransForm je pripremio plesni video koji progovara o temi. U koreografiji se radi dvjema dugogodišnjim prijateljicama čiji su se putevi razišli a jedna od njih je razvila ovisnost. Koreografiju je radila suosnivačica studija i plesna pedagoginja Ivana Rončević.
 
U videu sudjeluje četrdesetak TransForm plesača a video je napravila Tina Kadoić. U priči se isprepliću igrane scene i plesne sekvence a glavne uloge su otplesale i odglumile Maria Golub i Nika Fileš.
Kako je prošlo snimanje, otkriva nam Ivana.
 
“Ova lyrical koreografija ima vrlo ozbiljnu temu. Sve su plesačice ozbiljno pristupile dodatnim probama i uvježbavanju, ekspresijama i glumi. Tako da je na snimanju sve išlo glatko i vladala je jako dobra pozitivna energija. Kad se ozbiljno radilo, radilo se. Ali naravno, imali smo puno smiješnih trenutaka na snimanju, tako da je svima bilo zabavno – od najmlađih do najstarijih. U svemu tome, mi smo izrazili najbolje kako znamo – plesom, energijom, koreografijom.”
 
Plesni studio TransForm se ovime želi uključiti u mjesec borbe protiv ovisnosti s ciljem poticanja svijesti javnosti o borbi protiv ovisnosti.

Video možete pogledati klikom na poveznicu: https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=rp1IU-mqEqg&feature=emb_title

Pisane vijesti