Dani udruga 2012. - Dan otvorenih vrata udruga

Ovogodišnji Dani udruga, u organizaciji TACSO ureda u Hrvatskoj, Ureda za udruge Vlade RH i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva, održat će se u Zagrebu od 14. do 16. lipnja 2012. Namjera je organizatora omogućiti raspravu o načinima učinkovite provedbe Nacionalne strategije stvaranja poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva.

U sklopu Dana udruga, u subotu 16. lipnja po prvi puta će se održati Dan otvorenih vrata udruga kada će sve udruge koje to žele svim zainteresiranim građanima moći predstaviti svoj rad, te programe i projekte koje provode. Ideja ovog događanja jest da svaka udruga organizira svoj Dan otvorenih vrata u prostoru koji je sama odredila (ne mora nužno biti sjedište udruge), a s ciljem da privuče što veći broj građana koji će se na taj način informirati o radu udruge.

Pozivamo UDRUGE
koje se financiraju iz javnih izvora da 16. lipnja 2012.
otvore svoja vrata u vremenu od 10,00 do 13,00 sati te građanima predstave svoj rad.


Udruge i građanske inicijative koje se budu priključile Danu otvorenih vrata moći će dokumentirati Dan otvorenih vrata u svojoj udruzi fotografijama i/ili isječcima iz lokalnih medija, kako bi organizatori Dana udruga mogli odabrati najbolje i prikladno ih nagraditi

Ovdje možete preuzeti:

Nacrt programa

Prijavni obrazac za sudjelovanje na Danima udruga 2012.

Prijavni obrazac za sudjelovanje udruge na Danima otvorenih vrata

Molimo da ispunjene prijavne obrasce zaključno do 28. svibnja 2012. pošaljete na adresu e-pošte: daniudruga2012@uzuvrh.hr.

Pisane vijesti