Obrasci za dostavu podataka o provedbi Nacionalne strategije i Akcijskog plana od strane županijskih povjerenstava, udruga i terapijskih zajednica

Ured za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske jednom godišnje izrađuje Izvješće o provedbi Nacionalne strategije suzbijanja zlouporabe droga i Akcijskog plana suzbijanja zlouporabe droga, na temelju dostavljenih podataka svih nositelja mjera i aktivnosti u spomenutim dokumentima. Navedeno Izvješće sadrži i podatke o kojima evidenciju vode županijska povjerenstva, udruge i terapijske zajednice / domovi socijalne skrbi za ovisnike, a koje je Ured zatražio dopisom. Obrasce za dostavu traženih podataka možete ovdje preuzeti.

1. Obrazac za županijska povjerenstva    Preuzmi

2. Obrazac za udruge  Preuzmi

3. Obrazac za terapijske zajednice  Preuzmi

Molimo Vas da navedene podatke dostavite Uredu do 10. ožujka 2011. godine, putem elektronske pošte te redovnom poštom na adresu Ured za suzbijanje zlouporabe droga, Preobraženska 4/II, Zagreb. U slučaju dodatnih pitanja, pozivamo Vas da se telefonski obratite na brojeve telefona ili e-mail adrese navedene u dopisu. Unaprijed zahvaljujemo.

Pisane vijesti