2014.

Objavljen Javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme (29.kolovoza 2014.)

Na temelju članka 45. stavka 1. Zakona o državnim službenicima, članka 2. Uredbe o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi, Ured za suzbijanje zlouporabe droga raspisuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme:

ODJEL ZA PROGRAME I STRATEGIJE
– stručni suradnik/ica – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad od tri (3) mjeseca

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od objave javnog natječaja u Narodnim novinama. Natječaj je objavljen u Narodnim novinama broj 105 od 29.08.2014.

Prijave se podnose neposredno ili poštom na adresu: Vlada Republike Hrvatske, Ured za suzbijanje zlouporabe droga, Zagreb, Preobraženska 4, s naznakom: »Za javni natječaj – za prijam u državnu službu«. Urednom prijavom smatra se ona koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju.

Opis poslova radnog mjesta, podaci o plaći, sadržaj i način testiranja te vrijeme i mjesto održavanja testiranja bit će objavljeno na web--stranici Ministarstva uprave (www.uprava.hr) i web-stranici Ureda za suzbijanje zlouporabe droga (www.uredzadroge.hr), najmanje pet (5) dana prije testiranja. O rezultatima javnog natječaja kandidati će biti obaviješteni dostavom rješenja o prijmu u državnu službu izabranog kandidata. Ako se na javni natječaj ne prijave osobe koje ispunjavaju propisane i objavljene uvjete, odnosno ako prijavljeni kandidati ne zadovolje na testiranju, ravnatelj Ureda će obustaviti postupak po ovom natječaju.
Ured za suzbijanje zlouporabe droga, Zagreb

Obavijest o testiranju - promjena (listopad, 2014.)

Poštovani,

Ovim putem Vas obavještavamo da je vezano uz natječaj objavljen u Narodnim novinama broj 105 od 29. kolovoza 2014. za radno mjesto stručnog suradnika/suradnice u Odjelu za programe i strategije pri Uredu za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske došlo do promjene datuma i mjesta testiranja.

Testiranje iz poznavanja ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske i provjere znanja bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje je raspisan javni natječaj (pismeno), testiranje iz poznavanja rada na PC (poznavanje rada u MS Wordu, MS Excelu, MS PowerPoint i Internet) (pismeno) i testiranje iz engleskog jezika (pismeno) održat će se 09. listopada 2014. (četvrtak) u Ministarstvu uprave , Maksimirska 63, prema slijedećem rasporedu:

Za kandidate čije prezime započinje inicijalima od A do L: 9. listopada 2014. u 9.00 sati.

Za kandidate čije prezime započinje inicijalima od LJ do Ž: 9.  listopada 2014. u 11.00 sati.

 

 

Plan stručnog osposobljavanja za 2014. godinu

 Na temelju članka 3. stavka 3. Uredbe o uvjetima i načinu izbora osoba na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u državnim tijelima (NN broj: 100/2011), ravnatelj Ureda donio je PLAN PRIJMA NA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE BEZ ZASNIVANJA RADNOG ODNOSA U UREDU ZA SUZBIJANJE ZLOUPORABE DROGA ZA 2014. GODINU
 

Rang-lista kandidata temeljem testiranja i intervjua (listopad, 2014.)

Slijedom ostvarenih bodova na testiranju i intervju-u održanog 13. listopada 2014. u Uredu za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske, Preobraženska 4, Zagreb, kojem je pristupilo 11 kandidata, Komisija je utvrdila rang listu kandidata koji se predlažu čelniku tijela za prijem na radno mjesto; Stručni suradnik/suradnica u Odjelu za programe i strategije, a koja se nalazi u nastavku.
 

Raspisan JAVNI POZIV za prijam polaznika na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u USZD, (Listopad, 2014.)

Na temelju članka 61.a Zakona o državnim službenicima, sukladno Uredbi o uvjetima i načinu izbora osoba na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u državnim tijelima i Planu prijma na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Uredu za suzbijanje zlouporabe droga za 2014. godinu, Klasa: 100-01/14-01/02, Urbroj: 50436-02/01-14-02 od 23. rujna 2014. godine, Ured za suzbijanje zlouporabe droga raspisuje

JAVNI POZIV
za prijam polaznika na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa
u Uredu za suzbijanje zlouporabe droga

Na stručno osposobljavanje na vrijeme od 12 mjeseci primaju se dvije osobe za sljedeća radna mjesta: u ODJEL ZA PROGRAME I STRATEGIJE 1. stručni suradnik – 1 polaznik/ca (Uvjeti: završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij iz područja društvenih znanosti, aktivno znanje engleskog jezika, znanje rada na računalu) i u ODJEL NACIONALNE INFORMACIJSKE JEDINICE ZA DROGE I POSLOVE MEĐUNARODNE SURADNJE 1. stručni suradnik – 1 polaznik/ca. (Uvjeti: završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij iz područja društvenih znanosti, aktivno znanje engleskog jezika, znanje rada na računalu). Na javni poziv mogu se prijaviti osobe oba spola. Osobe koje se prijavljuju na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa dužne su dostaviti svoju prijavu Uredu za suzbijanje zlouporabe droga u roku od 8 dana od dana objave Javnog poziva sa svim traženim prilozima.

Javni poziv

Poziv na testiranje, (Listopad, 2014.)

Pozivaju se kandidati koji su ispunili formalne uvjete javnog poziva za prijam polaznika na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Uredu za suzbijanje zlouporabe droga Vlade Republike Hrvatske, a koji je 23. listopada 2014. bio objavljen na mrežnim stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i Ureda za suzbijanje zlouporabe droga, da pristupe intervjuu prema rasporedu koji možete preuzeti u nastavku teksta:
 

Zaključen Javni poziv (studeni, 2014.)

Obavještavamo sve zainteresirane kandidate koji su se javili na Javni poziv za prijam polaznika na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Uredu za suzbijanje zlouporabe droga, a koji je raspisan 23. listopada 2014. da je isti zaključen.

Temeljem rezultata testiranja odabrane su dvije kandidatkinje s kojima će biti sklopljen ugovor o stručnom osposobljavanju.