Objavljen Javni natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme (29.kolovoza 2014.)

Na temelju članka 45. stavka 1. Zakona o državnim službenicima, članka 2. Uredbe o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi, Ured za suzbijanje zlouporabe droga raspisuje JAVNI NATJEČAJ za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme:

ODJEL ZA PROGRAME I STRATEGIJE
– stručni suradnik/ica – 1 izvršitelj/ica na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad od tri (3) mjeseca

Rok za podnošenje prijave je 8 dana od objave javnog natječaja u Narodnim novinama. Natječaj je objavljen u Narodnim novinama broj 105 od 29.08.2014.

Prijave se podnose neposredno ili poštom na adresu: Vlada Republike Hrvatske, Ured za suzbijanje zlouporabe droga, Zagreb, Preobraženska 4, s naznakom: »Za javni natječaj – za prijam u državnu službu«. Urednom prijavom smatra se ona koja sadrži sve podatke i priloge navedene u javnom natječaju.

Opis poslova radnog mjesta, podaci o plaći, sadržaj i način testiranja te vrijeme i mjesto održavanja testiranja bit će objavljeno na web--stranici Ministarstva uprave (www.uprava.hr) i web-stranici Ureda za suzbijanje zlouporabe droga (www.uredzadroge.hr), najmanje pet (5) dana prije testiranja. O rezultatima javnog natječaja kandidati će biti obaviješteni dostavom rješenja o prijmu u državnu službu izabranog kandidata. Ako se na javni natječaj ne prijave osobe koje ispunjavaju propisane i objavljene uvjete, odnosno ako prijavljeni kandidati ne zadovolje na testiranju, ravnatelj Ureda će obustaviti postupak po ovom natječaju.
Ured za suzbijanje zlouporabe droga, Zagreb