Raspisan JAVNI POZIV za prijam polaznika na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u USZD, (Listopad, 2014.)

Na temelju članka 61.a Zakona o državnim službenicima, sukladno Uredbi o uvjetima i načinu izbora osoba na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u državnim tijelima i Planu prijma na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa u Uredu za suzbijanje zlouporabe droga za 2014. godinu, Klasa: 100-01/14-01/02, Urbroj: 50436-02/01-14-02 od 23. rujna 2014. godine, Ured za suzbijanje zlouporabe droga raspisuje

JAVNI POZIV
za prijam polaznika na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa
u Uredu za suzbijanje zlouporabe droga

Na stručno osposobljavanje na vrijeme od 12 mjeseci primaju se dvije osobe za sljedeća radna mjesta: u ODJEL ZA PROGRAME I STRATEGIJE 1. stručni suradnik – 1 polaznik/ca (Uvjeti: završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij iz područja društvenih znanosti, aktivno znanje engleskog jezika, znanje rada na računalu) i u ODJEL NACIONALNE INFORMACIJSKE JEDINICE ZA DROGE I POSLOVE MEĐUNARODNE SURADNJE 1. stručni suradnik – 1 polaznik/ca. (Uvjeti: završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij iz područja društvenih znanosti, aktivno znanje engleskog jezika, znanje rada na računalu). Na javni poziv mogu se prijaviti osobe oba spola. Osobe koje se prijavljuju na stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa dužne su dostaviti svoju prijavu Uredu za suzbijanje zlouporabe droga u roku od 8 dana od dana objave Javnog poziva sa svim traženim prilozima.

Javni poziv